آخرین وضعیت انتخابات در عراق با رونمایی از ائتلاف‌های جدید عراقچی: اسنپ‌بک فعال نشده/رابطه راهبردی ایران و روسیه ریشه در اعتماد متقابل دارد ترامپ مدعی نابودی یک زیردریایی حامل مواد مخدر به سمت آمریکا شد گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و مصر درباره روابط دوجانبه و تحولات جهانی نتانیاهو: جنگ غزه تمام نشده؛ در سوریه خواهیم ماند حماس ۴۰ نفر را برای اداره غزه معرفی کرد آتش‌سوزی مهیب نفتکش گاز مایع در سواحل یمن؛ ۲ خدمه مفقود شدند خبرنگار: چه کسی بوداپست را به عنوان محل دیدار پوتین و ترامپ انتخاب کرده؟ سخنگوی کاخ سفید: مادرت! نتانیاهو: نگاه ما به ایران دوخته شده است حماس با تشکیل کمیته اداره غزه موافقت کرد نتانیاهو دستور بسته شدن گذرگاه رفح را صادر کرد پایان قطعی بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت سازمان ملل نفتکش مورد حمله توسط زیردریایی آمریکا، ارتباطی با ناوگان کشتیرانی ایران ندارد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ پیام معاون حقوقی وزارت خارجه درباره مقابله با اسنپ‌بک

سرما در افغانستان جان ۱۵۰ نفر را گرفت

مقامات دولت موقت طالبان اعلام کردند ۱۵۷ نفر در افغانستان به دلیل سردی هوا جان خود را از دست داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۷ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۱۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «شفیع‌الله رحیمی» سخنگوی وزارت مدیریت بحران دولت موقت طالبان به «سی‌ان‌ان» گفت که بر اثر سردی هوا در افغانستان دستکم 157 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

افغانستان در اوایل ژانویه یکی از سردترین زمستان‌های خود را تجربه کرد و دما در برخی مناطق این کشور تا منفی 35 درجه کاهش یافت، بسیار پایین‌تر از میانگین دما در سراسر کشور که در این زمان سال بین 0 تا 5 درجه سانتیگراد است.

 

«محمد عباس آخوند» وزیر مدیریت بحران دولت موقت طالبان نیز اظهارداشت اکنون ارتباط با بسیاری از مناطق افغانستان به دلیل برف سنگین کاملا قطع شده است. هلیکوپترهای نظامی برای نجات اعزام شده بودند، اما نتوانستند در کوهستانی‌ترین مناطق فرود بیایند.

 

وی افزود: بیشتر افرادی که در اثر سرما جان خود را از دست دادند، چوپانان یا ساکنان مناطق روستایی بودند که به خدمات بهداشتی دسترسی نداشتند.

 

آخوند ادامه داد: ما نگران کسانی هستیم که هنوز در مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند. بیشتر جاده‌هایی که از میان کوه‌ها می‌گذرند به دلیل برف مسدود شده‌اند. خودروها در آنجا گیر کرده‌اند و مسافران در دمای انجماد جان خود را از دست داده‌اند.

 

بر اساس گزارش‌های تازه سازمان ملل، حدود 28.3 میلیون نفر یعنی حدود دو سوم جمعیت افغانستان برای زنده ماندن به کمک‌های فوری بشردوستانه نیاز دارند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار